"Častno razsodišče ZSKSS prihaja v svet"

Spletna stran Častnega razsodišča ZSKSS

Ja prav ste prebrali. Po dvajsetih letih delovanja tega organa ZSKSS smo se v sedanjem sestavu Častnega razsodišča odločili, da si tudi mi ustvarimo svojo spletno stran, na kateri vam predstavljamo naše delo.

Poleg novic o našem delovanju boste lahko na naši spletni strani našli veliko uporabnih stvari, ki vam bodo pomagale pri prijavi morebitnih kršitev aktov ZSKSS. Pri tem imamo najprej v mislih Pravilnik o disciplinskem postopku in Častnem razsodišču, ki vam bo podal podrobne informacije o delu Častnega razsodišča.

Naprej naj omenimo obrazec za prijavo kršitve, ki ga najdete na posebni podstani. Če boste želeli prijaviti kakšno domnevno kršitev, izpolnete obrazec in ga oddate v tajništvo ZSKSS. V nadaljevanju boste lahko tudi izvedeli, katere primere kršitev je Častno razsodišče v svoji zgodovini že obravnavalo. Razsodbe Častnega razsodišča bodo dostopne samo voditeljem, pa še ti bodo lahko videli razsodbo brez imen in drugih osebnih podatkov vpletenih v posamezni postopek, saj želimo čimbolj zavarovati vse vpletene pred morebitnimi zlorabami osebnih podatkov.

Za vse tiste, ki pa vas bo zanimalo naše delo bolj na splošno pa smo pripravili Letna poročila o delu častnega razsodišča, skozi katera boste izvedeli, s čim so se ukvarjali naši predhodniki v tem organu.

Seveda pa bomo veseli vsakega vprašanja in pobude, ki jo boste naslovili na nas. Pri tem vas prosimo, da nas kontaktirate na naš email naslov: cr@skavt.net, ki ga najdete tudi v rubriki kontakt.

Tako bo naše delo potekalo lažje, hitreje in učinkoviteje. Se že veselimo srečanja in snidenja z vami.

Vaše Častno razsodišče ZSKSS

Objavljeno v Novice

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.